Ilmainen tutustuminen uusille asiakkaille!

Harkitsetko Henkistä Valmennusta? Voit tutustua minuun ja palveluuni turvallisesti alkukeskustelun avulla.

Jenni-Sisko on aito, intuitiivinen ja empaattinen ihminen, joka kohtaa Sinut aina läsnäolevasti ja lämpimästi. Ammatiltaan hän on sertifioitu joogaopettaja, elämänvalmentaja sekä hortonomi. Hän on omistanut elämänsä henkisen hyvinvoinnin, itsetietoisuuden ja kokonaisvaltaisen elämänlaadun kehittämiseen.

Miksi tarjoan maksuttoman tutustumisen?

Haluan tarjota kaikille uusille asiakkaille riskittömän tavan tutustua palveluuni sekä minuun. Minä tahdon myös tutustua sinuun ja tarinaasi ennen asiakassuhteen alkamista. Näin voin tarjota sinulle mahdollisimman laadukasta palvelua mahdollisessa jatkovalmennuksessa.

Sitooko tutustuminen mihinkään?

Ehdottomasti ei. Et ole velvollinen ostamaan valmennusta tai muita palveluita, mikäli et niin tahdo. Keskustelu on 100% maksuton. Mikäli tahdot aloittaa valmennuksen, teemme erikseen asiakassopimuksen, missä määritellään tulevan valmennuksen kesto ja tavoite.

Mitä voit odottaa tutustumiselta?

Tutustumisen pääpaino on toisiimme tutustumisessa ja elämäsi tarinassa. Voit kertoa haasteistasi, unelmistasi ja tavoitteistasi. Kuuntelen, kyselen ja kerron, kuinka voin auttaa sinua. Sinulla on myös mahdollisuus tuoda esiin mielessäsi pyöriviä kysymyksiä.

Keskustelu tapahtuu Zoom -kokousohjelmassa. Kun varaat ajan keskusteluun, lähetän sinulle linkin, minkä kautta pääset virtuaaliseen kokoushuoneeseen. Saat samalla sähköpostiisi alkukartoituslomakkeen, jossa voit kertoa toiveistasi ja haasteistasi. Ilmainen valmennus kestää noin 40 minuuttia.

Voit varata maksuttoman tutustumisen ottamalla yhteyttä minuun:
jenni-sisko@stateofmieli.com
Myös lisäkysymykset ja palaute ovat tervetulleita.


Vahvuutta ei ole se, mitä voit tehdä. Se on niiden haasteiden ylittämistä, joiden uskoit olevan mahdottomia.

– Rikki Rogers


Varaa aika keskusteluun jo tänään!

jenni-sisko@stateofmieli.com

Ota yhteyttä sähköpostitse, WhatsAppilla tai Signalilla. Kiireellisissä asioissa voit myös soittaa.

+358 40 676 8995

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close