Jenni-Sisko

Hei!

Olen Jenni-Sisko – intohimoinen ja koulutettu jooga- ja meditaatio-opettaja sekä auttaja. Astuin ensimmäisen kerran joogamatolle vuonna 2000 ja se oli merkittävä käännekohta elämässäni. Löysin uuden tavan lähestyä kehoa ja mieltä ja jooga avasi minulle uusia ovia henkiseen kasvuun sekä itsetuntemukseen. Olen oppinut arvokkaita asioita ja saanut merkittäviä työkaluja henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Koen äärettömän paljon kiitollisuutta saadessani jakaa tätä tietoa oppilaideni ja muiden kanssamatkustajien kanssa.

Haluan käyttää taitojani ja kokemuksiani auttaakseni muita löytämään merkityksellisyyttä omassa elämässään. Olen huomannut, että monilla on vaikeuksia löytää omaa paikkaansa maailmassa, ja haluan auttaa kaikkia, jotka tarvitsevat ja ovat valmiita ottamaan vastaan tukea ja apua.

Yksi tärkeimmistä asioista, joita olen oppinut, on että tasapainon löytäminen jokapäiväisessä elämässä vaatii panostusta niin terveyteen kuin mielen ja kehon hoitamiseen. Haluan innostaa ja rohkaista sinua löytämään oman tapasi ilmaista itseäsi ja löytää tasapaino elämässäsi. Jokaiselle löytyy oma paikkansa.

Historiani

Monet ihmiset löytävät henkisyytensä, kun ovat pohjalla. Olen yksi näistä monista. Tämä on kertomus siitä, kuinka ylitin mieleni ja löysin itseni.

Vuosituhannen vaihteessa olin tärkeän päätöksen edessä: luovuttaako vai jatkaa. Kärsin mieleni masennustiloista ja ne kasvoivat miltein sietämättömiksi. En puhunut asiasta juuri kenellekään. Pelkäsin koulukiusaamista ja vaadin itseltäni yli-inhimillisiä asioita yrittäen olla ”normaali”. Tunsin olevani yksin. Tuolloin olisin antanut mitä vain ollakseni yleisen normin mukainen, mutta en enää.

Please, God, please don’t let me be normal
-Sigourney Weaver

Kuva: Museum of the City of New York

Vuonna 2000 eksyin kansalaisopiston joogatunnille, joka vaikutti enemmän eläkeläisten venyttelyryhmältä kuin joogatunnilta. Mutta jokin tuossa tunnissa viehätti minua, vaikka en enää sinne mennyt. Sen sijaan menin paikalliseen kirjastoon ja lainasin kaikki kirjat, joita löysin joogasta, meditaatiosta ja tietoisesta läsnäolosta. Opiskelemalla, tutkimalla ja harjoittelemalla löysin oman joogaharjoitukseni ja aloin etsiä vastausta kysymykseen, kuka minä olen.

Tunsin sydänjuuressani, että tässä on sitä jotain.

Pari vuotta joogan ja meditaation löytämisen jälkeen tajusin tilanteeni ja tulin elämäni tärkeimpään risteykseen. Katselin vaatekaappini sisältöä, kun ajatus iski minuun kuin salama: tämä en ole minä, vaan tämä on se, mitä minä tunnen. Koin ihmeellisen selkeyden hetken ja ymmärsin, kuinka vääristyneitä ajatus- ja käytösmallini olivat. Tämä oli hetki, kun päätin omistautua itsetietoisuudelle ja aloittaa elämäni.

Tie ei ollut tämän jälkeen helppo ja kivetön, vaan kompuroin kuoppaisella tiellä eteenpäin. Tunsin kuitenkin kehittyväni – epävarmasti, mutta päättäväisesti. Opiskelin joogaa ja henkistä kirjallisuutta sekä pyrin olemaan itselleni armollisempi ja kehittymään joka päivä. Opettelen näitä asioita edelleen, mutta joka päivä kehityn ja polku muuttuu helppokulkuisemmaksi. Yksi tärkeimmistä opeistani on hyväksyä itseni sellaisena, kuin olen ja pyrin kehittämään itseäni joka päivä.

Voin hyväksyä itseni sellaisena, kuin olen ja pyrin kehittämään itseäni joka päivä.

En enää pelkää elämää, vaan heittäydyn sen virtaan uteliaisuudella ja avoimin sydämin. Rakastan elämää! Toki, välillä tulee hetkiä, että kaikki näyttää synkältä ja ahdistavalta, mutta muistutan aina itseäni, että se on vain mitä tunnen, ei mitä olen.

Om Shanti, Shanti Om

KOULUTUKSENI:

Joogaopettaja RYT-200 SlowYoga
Hortonomi AMK
Life Coaching The Academy of Modern Applied Psychology
Shamanic Life Coach Transformation Academy

Työskentelen tällä hetkellä nuorten työpajalla työvalmentajana

Oma itseoivalluksesi on suurin palvelu
jonka voit maailmalle
tarjota.

Ramana Maharshi

En näe maailmaa sellaisena kuin se on. Näen maailman sellaisena, kuin minä olen. Tämä tarkoittaa, että maailma jonka näet, heijastaa sitä, kuka luulet olevasi.

Mooji

Olemme mitä ajattelemme. Kaikki mitä olemme, syntyy ajatuksistamme. Ajatuksillamme luomme maailman.

Buddha

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close