Tietoisuuden Jooga

”Jooga tuo sinut nykyhetkeen,
ainoaan paikkaan, missä elämä tapahtuu.”
– Patañjali, Yoga-sutra


Joogatunnit ohjataan aina kehoa kunnioitaen sekä mieltä kuunnellen.
Kun ymmärrät, voit vapautua.


MITÄ JOOGA ON?
Tutustu joogan ihmeelliseen maailmaan

JOOGA TASAPAINOTTAA

Löydä joogan tasapainoittava voima. STATE of MIELEN harjoitukset ovat meditatiivisia ja lempeän tehokkaita. Joogaharjoituksessa oppilasta rohkaistaan ymmärtämään omaa kehoa ja mieltä sekä liikkumaan turvallisesti kehon tarjoamissa rajoissa. Läsnäolo, hengitys ja liike ovat kaikki sopusoinnussa.

Harjoituksessa ohjataan tarvittaessa myös välineiden, kuten vöiden, bolstereiden, tyynyjen ja joogatiilien käyttöön, joista voi olla valtava apu erityisesti aloittelijoille.

Joogaharjoitukset sopivat niin ensikertalaiselle, kuin edistyneelle joogaharjoittajalle. Jokainen voi löytää oman harjoituksen tarjottujen variaatioiden kautta. Tutustu joogatyyleihin alta.


JOOGAA ERI TARPEISIIN:

Rauhoittava Jooga

Hidastempoinen ja terapeuttinen jooga, jonka pääpaino on kehon avauksessa, rentoutumisessa sekä tietoisessa läsnäolossa. Harjoitus sopii erityisesti ihmisille, jotka kaipaavat rauhoittumista, elävät kiireistä vaihetta elämässään, tuntevat olevansa fyysisesti tai henkisesti jumissa ja jotka haluavat oppia hiljentymään itseensä.

Rentouttava harjoitus auttaa sinua tulemaan tietoiseksi kehon ja mielen hienovaraisista muutoksista joogatunnilla sekä jokapäiväisessä elämässä. Tunti sopii erityisesti iltoihin sekä rentouttaviin hetkiin.

Slow Flow Jooga

Slow Flow -tunnilla harjoitellaan meditatiivista liikettä, joissa korostetaan rauhaa sekä hiljaisuutta kehossa ja mielessä. Siirrymme hallitusti liikkeestä toiseen ja pysähdymme välillä pidemmäksi aikaa hengittämään ja kokemaan asennon hyödyt. Vaikka tunti on lempeä, niin harjoitus kehittää voimaa ja lämpöä kehossa.

Tunnilla tarjotaan mahdollisuus hidastamaan ja löytämään rauhaa elämässä. Jokainen tunti aloitetaan ja päätetään meditatiiviseen harjoitukseen.

Lempeä Hathajooga

Energisoiva, mutta lempeä harjoitus, joka vahvistaa kehoa ja kehittää mielen hiljentämistä. Tämä harjoitus tarjoaa sinulle mahdollisuuden rentoutua ja aktivoitua yhtäaikaa. Teemme liikesarjoja (mm. surya namaskar -sarjaa), hengitysharjoituksia ja liikkuvaa meditaatiota, joka herättää lämmöllä ja rakkaudella sinut tähän hetkeen.

Tunnilla opit käyttämään hengitystäsi voiman rakentamiseen, tarkoituksenmukaiseen liikkumiseen ja sen löytämiseen, mikä tuntuu hyvältä sinulle. Lempeästi energisoiva joogaharjoitus sopii erityisen hyvin aamuihin sekä keskipäivän virkistäjäksi.


LISÄKSI:

Tuolijooga

Tuolijooga on lempeä harjoitus, joka tehdään joko tuolilla istuen tai käyttäen tuolia apuvälineenä. Harjoituksen aikana emme istu tai makaa lattialla ollenkaan, joten harjoitus sopii kaikille ikään, kokoon tai kuntoon katsomatta.

Harjoitus sopii erityisen hyvin esimerkiksi toimistoon, virkistäytymiseen, ikäihmisille, jäykille ja liikuntarajoitteisille.

Joogaa Lapsille

Joogaa Lapsille on leikkimielinen joogahetki, jossa helpot joogaliikkeet yhdistetään kerrottuun tarinaan tai lauluun. Se auttaa liikkumaan, rauhoittumaan ja lisäämään tasapainoa leikin sekä hauskanpidon kautta. Lasten jooga voi myös kehittää kommunikaatiota, keskittymiskykyä ja helpottaa kasvukipuja.

TILAA JOOGAA TAPAHTUMAAN

STATE of MIELI  tarjoaa tilaustunteja yksityisille henkilöille, ryhmille, yhteisöille sekä yrityksille. Voin suunnitella teille tarpeisiinne sopivan palvelun tai ohjelmakokonaisuuden esimerkiksi työpäivän virkistäytymiseen, kouluryhmälle, pikkujouluihin, saunailtaan tai vaikka polttareihin. Järjestän myös retriittejä, luentoja, työpajoja (workshop) sekä kokeiluja.

Tilaustunti voidaan pitää joko tilaajan tiloissa tai muualla toiveiden mukaisesti. Sisältö suunnitellaan aina tilaajan toiveiden mukaisesti. Tilaustunnin pituus ja loppuhinta määräytyy palvelusisällön mukaan.

Mikäli kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä sopiva kokonaisuus.


TIETOISUUDEN JOOGA

199€

90 minuutin joogatunti

(sis. 10% alv.)JOOGAA LAPSILLE JA TUOLIJOOGA

139€

60 minuutin joogatunti

(sis. 10% alv.)TYÖPAJAT JA TAPAHTUMAT

Pyydä tarjous

Haluatko yhdistää palveluita? Pyydä tarjous!
Lopullinen hinta määräytyy palvelusisällön mukaan.


Ennen mitään suurta elämäntapamuutosta on hyvä keskustella terveydenhuollon ammattilaisen kanssa. Ilmoitathan erityistarpeesi ohjaajalle, jotta tämä voi turvata harjoituksesi mahdollisimman hyvin.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close