Kauko-Energiahoito

Energiahoitoa sinne, missä sitä tarvitset

Energiahoito on intuitiivista energiahoitoa, jossa universaalia energiaa lähetetään sitä tarvitsevalle, ajasta ja paikasta riippumatta. Hoito tapahtuu juuri siellä, missä sinä haluat sen tapahtuvan. Tarvitset ainoastaan hiljaisen ja rauhallisen paikan ilman ulkoisia häiriöntekijöitä. Jos haluat, voit sytyttää kynttilöitä, laittaa suitsukkeita palamaan ja kuunnella rauhoittavaa musiikkia, mutta tämä on täysin sinusta kiinni. Voit myös olla täydessä hiljaisuudessa. Tärkeitä on, että voit hiljentyä hoidon aikana.

Joillekin kauko-energiahoito on jopa tehokkaampaa, kuin lähihoito.

Olen aina sinuun yhteydessä puhelimitse ennen etäenergiahoidon sovittua alkamisajankohtaa. Voit kertoa mielessäsi olevia asioita ja mihin haet energiahoitoa. Hoidon jälkeen lähetän sinulle palautteen asioista, mitkä asiat nousivat esille hoitoasi aikana.

Kerrothan, mikäli sinulla mielen tason haasteita, niin voimme yhdessä keskustella sopiiko energiahoito sinulle.

Miten kaukohoito toimii?

Kaikki minkä havaitsemme värähtelee eri taajuuksilla. Voimme nähdä tämän konkreettisesti, kun tutkimme atomi- ja molekyylirakenteita: kaikki todellakin värähtelee ja on jatkuvassa liikkeessä sekä vuorovaikutuksessa.

Värähtelevää energiaa voidaan välittää asettumalla olemassa olevaan energeettiseen kehään chakrojen kautta ja täältä kesin välittää sitä eteenpäin. Olet todennäköisesti joskus kokenut tämän jonkun ihmisen kanssa tiedostaen tai tiedostamatta: joku ihminen yksinkertaisesti antoi sinulle ”hyvää fiilistä” vaikka hän ei tehnyt tai sanonut mitään. Kyseisen ihmisen energiakenttä on ollut tasapainossa ja se on auttanut myös sinua tasapainottamaan omaasi. Mielenkiintoista, eikö?

Energiahoidon aikana hoitaja tai auttaja asettuu tietoisesti parantavaan, rauhoittavaan ja selkeyttävään energiakehään ja lähettää sieltä käsin asiakkaalleen tarvittavaa värähtelyä.

Energia kykenee saavuttamaan sinut aina, sillä välimatka on ainoastaan mielessä. Me kaikki olemme yhtä ja me kaikki tulemme samasta lähteestä. Välimatka on vain mielen illuusio.

Mitä saatan kokea energiahoidon aikana?

On todella yksilöllistä miten ja missä hoito tuntuu. Hoito voi tuntua fyysisessä kehossa tai henkisessä olotilassa.

Yleisiä kokemuksia energiahoidon aikana ovat:

  • Yleisen olotilan parantuminen tai kohentuminen
  • Erilaiset oivallukset olemassa olevaan elämäntilanteeseen
  • Lämmönvaihtelut ja erilaiset tuntemukset kehossa
  • Näkö-, kuulo- ja muut aistihavainnot
  • Rauhoittuminen ja stressin lieveneminen
  • Verenpaineen rauhoittuminen ja tasaantuminen
  • Muistojen ja uusien ideoiden avautuminen

Yleensä asiakkaat kokevat positiivisia tuntemuksia, mutta saatat kokea myös surun, negatiivisuuden sekä suuttumuksen tunteita. Tämän täytyy antaa tapahtua. Mikäli sinulla on patoutuneita negatiivisia tunteita, niiden on annettava tulla ulos, jotta voit vapautua niistä. Anna kaikkien tuntemusten tulla ja mennä, mutta älä takerru mihinkään. Pysy puhtaana ja kirkkaana. Keskity vain todistamaan erilaisia liikkeitä kehossasi ja mielessäsi, aivan kuin katselisit taivaalla leijuvia pilviä jotka liikkuvat ja muuttavat muotoaan tuulesta riippuen.

Erilaisten tuntemusten nousu on osa parantumisprosessia. Meidän on hyväksyttävä menneisyyden tapahtumat ennen kuin voimme päästää niistä irti ja vapautua. Keskity vain todistamaan. Tätä kautta voit nähdä mikä osa-alue elämässäsi vaatii toimenpiteitä ja mistä olet valmis päästämään irti.

Saatat tuntea hoidon vaikutukset jopa muutaman päivän. Ota tämä aika itsellesi. Hoida, helli ja kuuntele itseäsi. Tee mukavia asioita ja anna aikaa itsekuuntelulle sekä itsetietoisuudelle.

Ja muista, nauti matkasta!


KAUKO-ENERGIAHOITO

79 €

45 minuuttia + alkukeskustelu ja palaute

(sis. 24% alv.)


%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close