Meditaatio ja rauhoittuminen

Hyvinvointi on elämän peruskallio. Jotta voit kukoistaa, sinun on huolehdittava, että perustukset ovat hyvässä kunnossa. Vasta sitten voit rakentaa temppelisi.


RUMPUHOITO

Rummutus on ihmiskunnan muinainen perinne, jonka avulla voimme virittäytyä helpommin korkeampaan tietoisuuteen. Rummutus tarjoaa tilaisuuden löytää oma ainutlaatuinen yhteys elämän värähtelyenergioihin ja rentoutua rummun matalassa kumahtelussa.

Nykyaikaisessa nopeatempoisessa maailmassa voi olla haastavaa päästä hiljentyneeseen tilaan, mutta rummun matalataajuinen värähtely auttaa meitä palauttamaan yhteyden itseemme ja elämään.

Kokemusta ei tarvita ja kaikki ovat tervetulleita.

Kaikki mitä tarvitset matkaa varten, on avoin sydän ja mieli. Rumpuistunto aloitetaan alkukeskustelulla, jonka aikana alamme hiljentämään mieltämme. Tämän jälkeen hiljennytään ohjattuun meditaatioon ja vähitellen aloitamme rummutuksen.

Rumpuistunnon voi myös tehdä muun palvelun, kuten joogan päätteeksi. Rummun rytmi vie meidät meditatiiviseen tilaan ja voimme asettua tietoisuuteemme. Voimme pysähtyä syvälle itseemme ja saada kosketus sisäiseen viisauteen, rakkauteen sekä ymmärrykseen. Rummutus lopetetaan hiljentymiseen, minkä jälkeen voidaan tehdä ”loppupurku”. Tällöin jokainen voi kertoa omia kokemuksiaan, kysyä mieltä askarruttavia asioita tai vain kuunnella muiden kokemuksia ja kysymyksiä.

YHTEISMEDITAATIO

Meditaatio on erinomainen väline pysäyttää mielen virta ja rikkoa rajoittavia uskomuksia. Meditaatio voi vapauttaa meidät ahdistuksesta ja stressistä, jota olemme keränneet elämänpolullamme.

Ryhmässä meditoinnin tavoitteena on luoda kokemus yhteydestä, laajentuneesta tietoisuudesta, rakkaudesta, mielenrauhasta, kiitollisuudesta sekä tyytyväisyydestä.

Piiri on kutsu jättää ennakkoluulot taakse ja uppoutumaan syvälliseen yhteyteen. Yhteyteen, joka syntyy samankaltaisten ihmisten yhteisestä voimasta, joka auttaa meitä ymmärtämään paremmin itseämme ja elämää ympärillämme. Erityisesti naiset ovat kautta historian kokoontuneet piireihin voidakseen antaa toisilleen voimaa ja tukea.

LUONTOJOOGA

Joogan harjoittelu antaa tilaa ja voimistaa yhteyttä universaliin tietoisuuteen. Joogan harjoittelu ulkona voi antaa todella syvällisen ja jopa kaivatun lisän omaan harjoitukseen.

Monet näkökulmat joogassa koskevat elämistä tässä hetkessä sekä elämistä luonnon ja maailmankaikkeuden kanssa sopusoinnussa. Asettamalla kehomme puun muotoon, tutkimalla linnun siipien ulottuvuuksia tai hengittämällä syvään kuin valtameri syntyy harmonian, ajattomuuden ja yhteyden kokemus.

Ulkona harjoitteleminen vahvistaa kokemusta elämästä monin tavoin. Ottamalla luonto vastaan avoimin mielin ponnistelun, pelon tai kamppailun sijaan, voit kokea vapautumista elämän hektisyydestä. Voit tuntea tuulen henkäyksen, haistaa metsän tuoksun, tuntea auringon lämmön ja olla luonnollinen osa ympärtistöäsi.

Luontojooga on matalankynnyksen joogaa, jossa tehdään kevyitä kehoa avaavia liikkeitä luonnon helmassa. Paikkana voi olla puisto, lähimetsä tai luontopolku.

MITÄ ON HENKINEN KEHITYS?

Henkinen kehitys on universaaliin tietoisuuteen juurtumista. Se on merkittävä osa ihmiskokemusta. Siihen ei liity uskonto tai uskomukset, vaan henkinen kehitys on kehitysprosessi, joka voidaan jakaa karkeasti kolmeen osaan:

1. Kiinnostuksen herääminen

Voit herätä syvään kaipuuseen ja sisältä kumpuavaan tarpeeseen löytää itsesi ja tarkoituksesi. Tämän vaiheen aikana kiinnostuksesi erilaisia harjoituksia, kirjallisuutta ja ihmisiä kohtaan herää ja kasvaa. Etsit omaa polkuasi ja voit kokea voimakasta vetovoimaa erilaisia mestareita, uskontoja, filosofioita tai harjoituksia kohtaan. Ole avoin uusille mahdollisuuksille, sillä monet löytävät tässä vaiheessa mentorinsa tai opettajansa. Tämä vaihe on ns. “kartoittamisvaihe”.

2. Itsetutkiskelu

Olet alkanut löytämään mielenkiinnon kohteita ja voit kokea muutoksen pisaroita. Muutos voi näkyä niin fyysisessä kehossa, kuin henkisessä kokemuksessa. Olet kiinnostunut omista tarpeistasi ja mahdollisuuksistasi. Muista, että henkinen kehitys on ruusuilla tanssimista – välillä saat okasia jalkapohjiisi, mutta sinnikkyys palkitaan. Tämä on vetäytymisen vaihe, jossa kuljet matkan sisimpääsi.

3. Syvällinen ja kokonaisvaltainen ymmärrys

Olet saanut kokemuksen itsetietoisuudesta ja vietät siinä jatkuvasti pidempiä aikoja. Tietoisuuteen asettumista kuvataan usein öljyvanana: ensin tippa, sitten toinen, vähitellen pipat ovat pidempiä ja lopulta öljy virtaa tasaisesti ja katkeamatta. Tämä on jakamisen vaihe, jossa alat käyttämään epäitsekkäästi ja egoitta henkisiä kykyjäsi muiden avuksi. Jokainen käyttää henkisiä lahjojaan omien lahjojensa mukaan. Ei ole yhtä ainoaa tapaa palvella ja auttaa, mutta syvään ymmärryksen tilaan liittyy voimakas myötätunto ja rakkaus kaikkea elämää kohtaan.

ANNA AIKAA ITSELLESI

Läsnäolo, vahingoittamattomuus, tietoisuus, tasa-arvo, rauha sekä rakkaus ovat STATE of MIELEN toiminnan kulmakiviä. Opastan käyttämään välineitä, joita voi käyttää jokapäiväisessä elämässä. Yhteen kokoontumisella, meditoinnilla sekä keskusteluilla on todettu olevan valtavia, positiivisia vaikutuksia elämään, joista tärkeimpinä mainittakoon: sterssin hallinta, keskittymisen kehitys, onnellisuuden ja tyytyväisyyden lisääntyminen, ymmärryksen laajeneminen sekä hyväksyminen.


RUMPUHOITO

199€

Palvelun kesto on noin 90 minuuttia.

(sis. 24 % alv.)YHTEISMEDITAATIO

199€

Palvelun kesto on noin 90 minuuttia.

(sis. 24 % alv.)LUONTOJOOGA

169€

Palvelun kesto on noin 75 minuuttia.

(sis. 10 % alv.)


%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close