Palvelut

STATE of MIELI on erikoistunut kokonaisvaltaiseen keho-mieli yhteyden huoltoon ja vahvistamiseen.

TIETOISUUDEN JOOGA

Jooga käsitetään usein kehollisena harjoituksena, mutta se on paljon enemmän. Kehollisen harjoituksen, eli asanaharjoituksen tavoitteena on saada keho siihen tilaan, että mieli voi hiljentyä. Näin voit juurtua universaaliin tietoisuuteen, joka on todellinen itsesi.

Harjoitukset ovat hidastempoisia, mutta silti tehokkaita. Kiinnitän erityishuomiota linjauksiin, kehon tuntemiseen, hengitykseen sekä mielen rauhoittamiseen.

PALVELUT
Rentouttava Jooga
Slow Flow Jooga
Lempeä Hathajooga
Tuolijooga
Satujooga

Tutustu myös avoimiin joogatunteihin! Löydät ne Ajankohtaista -osiosta »

PALVELUT YRITYKSILLE JA YHTEISÖILLE

Autan järjestämään mahdollisimman lämminhenkisiä tapahtumia yrityksille, yhteisöille, työporukoille, koululuokille, vanhuksille, ystäväporukoille, erityisryhmille ja kaikille, jotka kaipaavat räätälöityä palvelua.

Palvelu voi olla esimerkiksi retriitti, yksittäinen tapahtuma, tutustumistunti, säännöllinen viikkotunti, rentoutus- ja hengitysharjoitus, luento tai työpaja.

Tutustu palveluihini tai kysy lisää, autan mielelläni sinua löytämään sopivan kokonaisuuden.

HENKINEN VALMENNUS

Henkinen valmennus (Life Coaching) voi auttaa sinua rakentamaan itsellesi elämän, joka tuntuu oikealta ja tasapainoiselta juuri Sinulle.

Mikäli näet puuttuvan palasen siinä, missä olet nyt ja missä haluat olla, valmennus voi auttaa. Sinun ei tarvitse ponnistella yksin. Voit saavuttaa tavoitteesi sisäisellä viisaudellasi sekä valmentajan ammattitaidon avulla.

Voit vaikuttaa todellisuuteesi jokaisessa hetkessä. Kysymys kuuluu, kaipaatko muutosta?

MUUT PALVELUT

Oletko halukas kasvamaan henkisesti? Kaipaatko syvempää sisältöä elämääsi?

STATE of MIELI tarjoaa palveluita tietoiseen läsnäoloon, rauhoittumiseen sekä henkisen viisauden kehittämiseen. Työkaluina käytetään meditaatioita, avoimia keskusteluja, tietoista läsnäoloa, hengitysharjoituksia sekä rummutusta.

PALVELUT
Rumpuistunnot
Meditaatio- ja keskustelupiirit
Luontojooga

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close