STATE of MIELEN tarina

Jenni-Sisko on aito, intuitiivinen ja empaattinen ihminen, joka kohtaa Sinut läsnäolevasti ja lämpimästi. Ammatiltaan hän on sertifioitu joogaopettaja, elämänvalmentaja sekä hortonomi. Hän on omistanut elämänsä henkisen hyvinvoinnin, itsetietoisuuden ja kokonaisvaltaisen elämänlaadun kehittämiseen. Jenni-Siskolla on taito nähdä emotionaalisten ja fyysisten sotkujen läpi, koska on työskennellyt mielen ja kehon haasteiden läpi kohti aitoa itseä.

Hei,
nimeni on Jenni-Sisko ja olen täällä Sinua varten.

Olin vasta lapsonen, kun elämän erilaiset koukerot olivat hukuttaa minut suohonsa. Pelkäsin elämää, häpesin itseäni, en kokenut kuuluvani mihinkään, koin elämän raskaaksi ja pyristelin päivittäin, jotta jaksaisin jatkaa. Mutta olen kaikista näistä kokemuksista kiitollinen, sillä ilman niitä en olisi herännyt kysymykseen ”kuka minä olen?”. Ymmärsin yhtäkkiä, että tarinani – eli se mitä olen kokenut tai kuka luulen olevani ei määrittänyt sitä, kuka minä olen.

Silloin sain oivalluksen:
Jotta löydät itsesi, sinun on luovuttava siitä, mitä luulet olevasi.
Tästä tuli mantrani.

Haasteista ja itsetuhoisista ajatuksista huolimatta pidin kiinni elämästä. Tiesin syvällä sisälläni, että kokemani elämä ei ollut todellinen ja että tunteisiin samaistuminen sai sen näyttämään siltä, mitä koin. Käännyin henkisen kirjallisuuden ja joogan pariin, josta sainkin paljon tukea, apua ja ymmärrystä. Sain välähdyksiä todellisesta tietoisuudesta ja joskus vietin siinä pitkiäkin aikoja. Silti en täysin ymmärtänyt, mistä oli kyse. Tutustuin moniin opettajiin, suunnannäyttäjiin ja mestareihin, kokeilin eri tekniikoita ja välineitä, meditoin ahkerasti ja paastosin. Etenin hitaasti ja epävarmasti, välillä kokien ääretöntä harmoniaa, joskus suunnattoman ihania nousukausia ja toisinaan latistavia syvänteitä, mutta mielessäni nakersi aina vain kärsimys ja häpeä. Kävin myös terapiassa selvittääkseni erinäisiä traumojani, ja tästä oli suuri apu, mutta silti mieleni ahdisti minua.

Sitten ymmärsin.

Olin harjoituksissani niin keskittynyt mieleeni, etten nähnyt sen ulkopuolelle. Yritin hallita mieltäni ja hiljentää sen, kuten minulle oli opetettu. Mutta sitten löysin gurujini, joka käski heittämään kaiken opitun pois ja palaamaan alkuun. Kauhistuin! Vuosien työkö hukkaan? Ei varmasti! Nopeasti kuitenkin ymmärsin, että egoni, eli se mitä luulin olevani, joka kauhistui ideasta. Kun päästin irti ajatuksesta ”hukkaan heitetystä ajasta” ja antauduin totuudelle, tunsin ensimmäistä kertaa elämässäni suunnatonta vapautta, selkeyttä, luottamusta ja onnellisuutta.

~ Kiitos, kiitos, kiitos ~
~ Om Shanti, Shanti Om ~

STATE of MIELI syntyi toiveesta auttaa kaikkia, jotka ovat motivoituneita löytämään itsensä ja kehittymään henkisesti. Toiminta ole sitoutunut mihinkään uskontoon tai maailmankatsomukseen, vaan perustuu itsetietoisuuteen ja filosofiaan.

Tietoisuus on meissä kaikissa.

Mieli on hyvä renki, mutta huono isäntä. Sen tila vaikuttaa elämäämme, hyvinvointiimme sekä todellisuudenkuvaamme. Sinun ei tarvitse olla se, joka luulet olevasi. Sinä voit olla tse, joksi synnyit.


Toivotan sinut erittäin lämpimästi tervetulleeksi State of Mielen maailmaan sekä itsensä löytämisen polulle.

TERVETULOA


KOULUTUKSENI:

Joogaopettaja RYT-200 SlowYoga
Hortonomi AMK
Life Coaching The Academy of Modern Applied Psychology
Shamanic Life Coach Transformation Academy


%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close