STATE of MIELEN tarina

Jenni-Sisko on aito, intuitiivinen ja empaattinen ihminen, joka kohtaa Sinut aina läsnäolevasti ja lämpimästi. Ammatiltaan hän on sertifioitu joogaopettaja, elämänvalmentaja sekä hortonomi. Hän on omistanut elämänsä henkisen hyvinvoinnin, itsetietoisuuden ja kokonaisvaltaisen elämänlaadun kehittämiseen. Hänellä on taito nähdä emotionaalisten ja fyysisten sotkujen läpi, koska on omakohtaisesti ylittänyt samoja haasteita, kuin hänen asiakkaat.

Hei,
nimeni on Jenni-Sisko ja olen täällä Sinua varten.

Olin vasta lapsonen, kun mieleni häiriöt olivat hukuttaa minut suohonsa. Pelkäsin kuollakseni kuolemaa, koin elämän raskaaksi ja pyristelin päivittäin, jotta jaksaisin jatkaa. Mutta olen kaikista näistä kokemuksista kiitollinen, sillä ilman niitä en olisi herännyt kysymykseen ”kuka minä olen?”.

Silloin sain oivalluksen:
Jotta löydät itsesi, sinun on luovuttava siitä, mitä luulet olevasi.
Tästä tuli mantrani.

Haasteista ja itsetuhoisista ajatuksista huolimatta pidin kiinni elämästä. Tiesin syvällä sisälläni, että kokemani elämä ei ollut todellinen ja että mieleni sai sen näyttämään synkältä ja harmaalta. Käännyin henkisen kirjallisuuden ja joogan pariin, josta sainkin paljon tukea ja ymmärrystä. Sain välähdyksiä tietoisuudesta ja joskus vietin siinä pitkiäkin aikoja. Silti en täysin ymmärtänyt, mistä oli kyse. Tutustuin moniin opettajiin, suunnannäyttäjiin ja mestareihin, kokeilin eri tekniikoita ja välineitä, meditoin ahkerasti ja paastosin. Etenin hitaasti ja epävarmasti, välillä kokien ääretöntä harmoniaa, joskus suunnattoman ihania nousukausia ja toisinaan latistavia syvänteitä, mutta mielessäni nakersi aina vain kärsimys. Kävin myös terapiassa selvittääkseni erinäisiä traumojani, ja tästä oli suuri apu, mutta silti mieleni ahdisti minua.

Sitten löysin itseni.

Olin harjoituksissani niin keskittynyt mieleeni, että en nähnyt sen ulkopuolelle. Yritin hallita mieltäni ja saada sen ”kuriin”, kuten minulle oli opetettu. Mutta sitten löysin mestarin, joka käski heittämään kaiken opitun pois ja palaamaan alkuun. Kauhistuin! Vuosien työkö hukkaan? Ei varmasti! Se oli juurikin nakertava ego-mieli, joka kauhistui ideasta. Kun päästin irti ajatuksesta ”hukkaan heitetystä ajasta” ja antauduin, tunsin ensimmäistä kertaa elämässäni suunnatonta vapautta, luottamusta ja tilaa.

~ Kiitos, kiitos, kiitos ~
~ Om Shanti, Shanti Om ~

STATE of MIELI syntyi toiveesta auttaa kaikkia, jotka ovat motivoituneita löytämään itsensä ja kehittymään henkisesti. Toiminta ole sitoutunut mihinkään uskontoon tai maailmankatsomukseen, vaan toiminta perustuu itsetietoisuuteen ja filosofiaan. Tietoisuus ei näe ketään erillisenä.

Mieli on hyvä renki, mutta huono isäntä ja sen tila vaikuttaa elämäämme, hyvinvointiimme sekä todellisuuteemme kokonaisvaltaisesti. Näin ollen toivotan sinut erittäin lämpimästi tervetulleeksi STATE of MIELEN maailmaan, joka sykkii tietoisuuden voimaa.

TERVETULOA


KOULUTUKSENI:

Joogaopettaja RYT-200 SlowYoga
Hortonomi AMK
Life Coaching The Academy of Modern Applied Psychology
Shamanic Life Coach Transformation Academy


%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close